Koululla TapahtuuLukio

Elias-Koulun lukioon valitut opiskelijat yhteishaussa 2021

By kesäkuu 17, 2021No Comments

Seuraavat opiskelijat on hyväksytty Elias-koulun lukion ensimmäisen vuosiasteen opiskelijoiksi lukuvuonna 2021-2022 alkavaan koulutukseen (lisäksi on valittu 7 hakijaa, jotka eivät ole antaneet nimen julkaisulupaa):

Aalto, Anssi Mikael
Vartiainen, Erin Vivian
Väntti, Julia Jessica
Yusefi, Ahura Mikael

Lukioon ilmoittautuminen sekä ainevalintojen teko tulevalle lukuvuodelle tapahtuu koululla pe 18.6. klo 12-15 tai ma 21.6. klo 12-16.

TERVETULOA ELIAS-KOULUN LUKIOON!

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan Elias-koulun lukioon!

Olethan muistanut vastaanottaa opiskelupaikan! Paikka on otettava vastaan 1.7. klo 15 mennessä. Toivomme kuitenkin, että ottaisit paikan vastaan jo to 24.6. klo 12 mennessä.

Kutsumme uusia lukiolaisia käymään koululla perjantaina 18.6. klo 12-15 tai maanantaina 21.6. klo 12-16 tekemään alustavat ainevalinnat lukuvuodelle 2021-2022. Varaa käyntiä varten aikaa noin 30 min.

Jos et pääse sairastumisen tai muun syyn vuoksi koululle, ole yhteydessä apulaisrehtori Gitte Forsbergiin, puh. 040 7037460.
Tuo mukanasi koululle myös yläkoulusta saamasi opiskelutietolomake perusopetuksesta jatko-opintoihin täytettynä.

Lukuvuosi alkaa keskiviikkona 11.8.2021 klo 10.00.

Tiedoksi:

Saat koululta käyttöösi kannettavan tietokoneen. Maksuttomasta oppimateriaalista saat tietoa opettajiltasi opintojen alettua. Suurin osa materiaalista on sähköisessä muodossa. Sinulla on vielä hyvin aikaa hankkia muut tarvitsemasi opiskelutarvikkeet.

Tulet tarvitsemaan esim. liikuntavarusteet sisä- ja ulkoliikuntaa varten.

Oheisen linkin kautta voit tutustua lukion opetussuunnitelmaan: https://eperusteet.opintopolku.fi/beta/#/fi/opetussuunnitelma/12145572/lukiokoulutus/tiedot

Ensimmäisen viikon ohjelma:

• ke 11.8. koulupäivä klo 10.00 – 11.45